Ο μικρός πράσινος κύκλος

Ο Γιάννης (βεροιώτης) πολύ ερωτευμένος, τα είχε εδώ και τρία χρόνια με μια πολύ όμορφη κοπέλα που τη έλεγαν Αλεξάνδρα, και δεν είχε επιδιώξει ποτέ να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της.

Μια μέρα αρχίζει να τη χαϊδεύει με πάθος, της βγάζει όλα τα ρούχα, άλλα λίγο πρίν έρθει σε επαφή μαζί της, αυτή ζητάει συγνώμη λέγοντάς του ότι θα το έκανε μόνο μετά το γάμο, αλλά από τη στιγμή που ήταν παντρεμένοι θα έκανε τα πάντα μαζί του, ακόμα και το “μικρό πράσινο κύκλο”.
Σε πλήρη σύγχυση ο Γιάννης, τηλεφωνεί στη Τζοάννα (με την οποία είχε στην Κοζάνη κάποιες περιπετειούλες). Πηγαίνει στο διαμέρισμα της και της ζητάει να κάνει “το μικρό πράσινο κύκλο”.
Η Τζοάννα κατατρομαγμένη, αρχίζει να ουρλιάζει ότι είναι ΚΥΡΙΑ και οτι δε θα της περνούσε ποτέ απ’το μυαλό να κάνει κάτι τόσο ποταπό και τον διατάζει να φύγει αμέσως απ’το σπίτι της και να την ξεχάσει μια για πάντα.
Ακόμα πιο μπερδεμένος, ο Γιάννης αποφασίζει να πάει σε ένα μπουρδέλο. Διαλέγει μια όμορφη κοπέλα, πηγαίνει στο δωμάτιο μαζί της και την ρωτάει αν κάνει τα πάντα.
Εκείνη απαντά οτι τα κάνει όλα για το χρήμα.
Ο Γιάννης λοιπόν της ζητάει να κάνει το “μικρό πράσινο κύκλο”.
Η κοπέλα, επαγγελματίας πόρνη (αθηναία), του απαντά ότι το επάγγελμα της μπορεί να είναι χυδαίο, ωστόσο αυτή είναι μια γυναίκα αξιοσέβαστη και αρχίζει να τον χτυπάει.
Ο υπεύθυνος (νταβαζής κορίνθιος), ακούγοντας τον πανικό που γινόταν στο δωμάτιο, ανοίγει με μια κλωτσιά την πόρτα και ρωτάει τι συμβαίνει.
Ο Γιάννης, πιο μπερδεμένος από ποτέ, του εξηγεί οτι το μόνο που είχε ζητήσει απ’την κοπέλα ήταν να κάνει το ¨μικρό πράσινο κύκλο¨ μαζί του.
Με το που το ακούει αυτό ο υπεύθυνος, τον πετάει έξω απ’το μπουρδέλο με τις κλωτσιές και του λέει να μην τολμήσει να ξαναπατήσει το πόδι του στη γειτονιά.
Κοντεύοντας να τρελαθεί εντελώς, ο Γιάννης πάει και βρίσκει το Μανώλη (κρητικός ομοφυλόφιλος!!!) μπας και τον διαφωτίσει.
Τον συναντάει λοιπόν στο κομμωτήριο του, χαιρετιούνται εγκάρδια, και ο Μανώλης του λέει ότι είναι έτοιμος να περάσει τη νύχτα μαζί του.
Πηγαίνουν σ’ ένα ξενοδοχείο και ο Γιάννης του προτείνει να κάνουν το ¨μικρό πράσινο κύκλο¨.
Ο Μανώλης στην πρόταση αυτή παίρνει ένα ψαλίδι και ορμάει στο Γιάννη φωνάζοντας του ότι είναι ανώμαλος, ότι δε θέλει να τον ξαναδεί ποτέ στη ζωή του και τον πετάει έξω.
Ο Γιάννης νευρικός και στα όρια της τρέλας πάει να βρεί την Αλεξάνδρα (την μνηστή του) και της ζητάει να παντρευτούν αμέσως και να κάνουν αμέσως το “μικρό πράσινο κύκλο”.
Η Αλεξάνδρα δέχεται και τρισευτυχισμένη του υπόσχεται ότι θα έκαναν το “μικρό πράσινο κύκλο” όσες φορές ήθελε.
Παντρεύονται…και φεύγουν για μήνα του μέλιτος.
Ο Γιάννης κάθεται σε αναμμένα καρφιά και θέλει να διακόψει το ταξίδι για να κάνει αυτό το “μικρό πράσινο κύκλο”… χαμένος όπως ήταν λοιπόν μες στις σκέψεις του, αποσπάται η προσοχή του απ’ το δρόμο και ρίχνει το αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο.
Η Αλεξάνδρα πεθαίνει ακαριαία. Ο Γιάννης ακόμα ψάχνει να καταλάβει τι είναι “ο μικρός πράσινος κύκλος”… κι εγώ επίσης… έχασα το χρόνο μου διαβάζοντας αυτό το mail που μου έστειλαν και στο τέλος δεν έμαθα τι στο καλό είναι αυτός “ο μικρός πράσινος κύκλος”
Αρνούμαι λοιπόν να είμαι το μόνο άτομο που έμεινα με την απορία, αλλά κυρίως, αρνούμαι να είμαι το μόνο άτομο που του “την έφεραν”, οπότε σας το στέλνω ..

Στο κάτω κάτω γι’αυτό είναι οι φίλοι.

ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ…

One Response to “Ο μικρός πράσινος κύκλος


 • Spyros
  December 21st, 2008 14:38
  1

  “Ο Γιάννης (βεροιώτης)”

  ελπίζω να μην έχετε κάποιο πρόβλημα με τους βεροιώτες :P
  Κατα τ’άλλα γαμάτο αλλά σπαστικό :P

Leave a Reply