Ημερολόγια

Tης γυναίκας

 1. Γδύνεστε τοποθετώντας τα ρούχα σε διαφορετικά καλάθια (ασπρόρουχα, χρωματιστά).
 2. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο μπάνιο. Εάν καθοδόν συναντήσετε τονφίλο σας καλύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά δέρματοςμε νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά-σπαστικά βηματάκια στο μπάνιοκλειδώνοντας την πόρτα πίσω σας.
 3. Παρατηρείτε το είδωλο σας στον καθρέφτη και αυτοπαραπονιόσαστε για τοστομαχάκι που αποκτήσατε.
 4. Μπαίνετε στο ντους.
 5. Πλύσιμο σώματος διαλέγοντας με τη σειρά το πανάκι για το πρόσωπο,ταχεριά, τα πόδια, το φυσικό σπόγγο Καλύμνου και την ελαφρόπετραΣαντορίνης.
 6. Λούσιμο μαλλιών πρώτο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες.
 7. Λούσιμο μαλλιών δεύτερο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες.
 8. Μαλακτικό μαλλιών με βάση έλαια τζιοτζιόμπα και αποξεραμένουςόρχεις νορβηγικού κάστορα. Το αφήνετε δεκαπέντε λεπτά να δράσει.
 9. Στο διάστημα αυτό απλώνετε στο πρόσωπο μάσκα από χτυπητά αβγάκαι μούσμουλα. Το αφήνετε δέκα λεπτά να δράσει.
 10. Κατόπιν και αφού εν τω μεταξύ έχουν περάσει και τα δεκαπέντελεπτά του μαλακτικού ξεπλένετε το κεφάλι. Αυτό διαρκεί για άλλα δεκαπέντελεπτά ώστε η επίδραση του μαλακτικού να είναι τελεία.
 11. Ξύρισμα στα πόδια και στις μασχάλες. Μην ξεχνάτε την περιοχήγύρω από το μπικίνι. Αποφασίζετε όμως να την αποτριχώσετε με κερί.
 12. Κατά την αφαίρεση του κεριού αμολάτε τσιρίδα η οποία αργότεραθα δικαιολογηθεί ως κραυγή αγανάκτησης για τις πιτσιλιές πουεντοπίσατε και πάλι στη λεκάνη της τουαλέτας.
 13. Βγαίνετε και αφού σφίξετε καλά τις βρύσες στεγνώνετε όλες τιςυγρές επιφάνειες . Ακολουθεί ψεκασμός με ειδικά αντί-μυκητιακά καιαντί-μουχλιακά σπρέι.
 14. Στεγνώνετε το σώμα με πετσέτα η οποία έχει έκταση όσο ο κάμποςτης Λάρισας x2.
 15. Τυλίγετε το κεφάλι με δεύτερη πετσέτα σε στιλ Σεβάχ οθαλασσινός.
 16. Ψάχνετε με επιμονή κάθε σημείο του σώματος σας για σπυράκια ταοποία εξολοθρεύονται πάραυτα με ειδικό τσιμπιδάκι για το σκοπό αυτό.
 17. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο δωμάτιο.Εάν καθοδόν συναντήσετε mτον φίλο σας καλύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστάδέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά-σπαστικά βηματάκια στοδωμάτιο κλειδώνοντας την πόρτα πίσω σας και ξοδεύοντας τις επόμενες δυοώρες διαλέγοντας ποιο από τα φρεσκοπλυμενοσιδερωμέναρούχα θα φορέσετε!

Του άνδρα

 1. Αράζεις στο κρεβάτι και γδύνεσαι πετώντας τα ρούχα στο σωρό με τα υπόλοιπα.
 2. Προχωράς όπως σε γέννησε η μάνα σου προς το μπάνιο.Εάν καθοδόν συναντήσεις τη φίλη σου κορδώνεσαι επιδεικνύοντας περήφανα τον Xoσέ.
 3. Στο μπάνιο τώρα. Καμαρώνεις στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρασου και ρουφάς το σκεμπέ σου προσπαθώντας να διακρίνεις τους κοιλιακούςσου μυς. Δε διέκρινες κανέναν, μην πτοείσαι κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι.Καμαρώνεις τον Xoσέ ξύνεις τα παπάρια σου και μυρίζεις τελευταίαφορά για σήμερα το μπρούσκο αντρικό σου άρωμα στα δάχτυλα με τα οποίαξυνόσουν.
 4. Μπαίνεις στο ντους.
 5. Δεν ψάχνεις για πανάκι (γιατί απλούστατα δεν έχεις και αυτό πουσου κάνανε κάποτε δώρο το χρησιμοποιείς για να βγάζεις το ταψί από τοφούρνο χωρίς να καίγεσαι.
 6. Πλένεις μούρη και μασχάλες.
 7. Αμολάς δυνατή πορδή και χαίρεσαι με τα ηχητικά εφέ πουδημιουργούνται μες στο μπάνιο.
 8. Ακολουθεί πλύσιμο του Xoσέ ,της γύρω περιοχής και του κώλου.Μην παραλείψεις να αφήσεις για σουβενίρ μερικές από τις τρίχες τωνσημείων αυτών πάνω στο σαπούνι.
 9. Συνεχίζεις με λούσιμο του κεφαλιού με ένα οποιοδήποτε σαμπουάν.
 10. Παραμερίζεις την κουρτίνα και κοιτιέσαι με τους αφρούς στο κεφάλι τον καθρέφτη.
 11. Μην ξεχάσεις να κατουρήσεις.
 12. Ξεπλένεσαι.
 13. Βγαίνεις αγνοώντας την Μικρή Πρέσπα που έχει δημιουργηθείεπειδή δεν είχες τραβήξει εντελώς την κουρτίνα.
 14. Καμαρώνεις στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα σου και ρουφάς τοσκεμπέ σου προσπαθώντας να διακρίνεις τους κοιλιακούς σου μυς. Δεδιέκρινες κανένα, μην πτοείσαι κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι.Καμαρώνεις τον Χοσέ.
 15. Γρήγορο στέγνωμα και βγαίνουμε αφήνοντας τα φώτα ανοιχτά καιτην κουρτίνα να στραγγίζει στο πάτωμα αντί στην ντουζιέρα.
 16. Με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση προχωράς προς το δωμάτιο μεαέρα αρχαίου ολυμπιονίκη. Εάν καθοδόν συναντήσεις τη φίλη σουακολουθούν αποκαλυπτήρια σε συνδυασμό με διάφορες ατάκες
  π.χ. Πες μου μωρό μου τη γνώμη σου για το εκκρεμές του Φουκώ….λάμπει το θηρίο… κ.τ.λ.
 17. Στο δωμάτιο πετάμε την πετσέτα στο κρεβάτι η σε καρέκλα καιντυνόμαστε σε διάστημα δυο λεπτών φορώντας τα ρούχα που φορούσαμε και πρινσυμπεριλαμβανόμενου και του σώβρακου αφού ελέγξουμε πρώτα εάν έχειεσωτερικά ίχνος από φρενάρισμα. Δεν είμαστε δα και τίποτασιχαμένοι.
  Υποσημείωση:Aν είμαστε κάτοχοι σκύλου εννοείται ότι είναι και αυτός μαζί στο ντους.Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Προσοχή μόνο μη γραπώσει το λουκάνικο!

Leave a Reply